Lördags Bootcamp

Varje lördag går jag på Bootcamp om jag har möjlighet. Det är ett så roligt pass, olika varje gång och alltid jobbigt. På gårdagens träningspass fick jag lära mig att alla soffpotatisar som skojar om att det är farligt att träna har rätt 😉

Det var i slutet av passet och när jag skulle hoppa ner från sista boxjump-hoppet. På nervägen rev jag upp smalbenet. Trist för jag gillar att hoppa på den högsta lådan och har hittills aldrig gjort illa mig. Vi tränade två och två och kompisen vilade under tiden så jag ville skynda mig. Nästa gång får jag vara försiktigare 🙂 Som tur var blev det bara en sårskada även om det kändes som hela benet gått av i början. Träning är fantastiskt roligt så hemska tanke om jag skulle skada mig och inte kunna träna på flera veckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait