Potatis- och purjolökssoppa

Det har blivit några söndagar med soppa och quesadillas. Näst yngsta sonen tyckte att vi ska ha quesadillas varje söndag så det är väl bara att fortsätta med det då 😉 Idag blev det en potatis- och purjolökssoppa. Jag följde inte riktigt receptet. Jag uteslöt så klart bacon :). Jag gjorde soppan för portioner. Jag hade i Umamibuljong, 3 tärningar. Jag tyckte soppan blev lite lös så jag hade i Plantis Ifraiche istället för havregrädde. Jag hade också 1 msk vit miso och ca 1 tsk gurkmeja. Jag gjorde också massor med quesadillas för att de två yngsta skulle slippa bråka om dem 😉 Det blev faktiskt några kvar till och med. Jag gjorde också en plåt med rostade kikärtor. Två röda spetspaprikor mumsade vi oss också.

Det är ju verkligen lätt att få protein- och näringsbrist när man äter veganskt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait