Frösådd nr.2

Idag satte jag ner en andra omgång med fröer i jorden för i år. Den här gången satte jag flera fröer av samma sort i en liten plastkruka. Förhoppningsvis gror de ungefär samtidigt i varje kruka. Förra sådden satte jag i pluggbrätten, ett frö i varje hål. Ett pluggbrätte har 6 hål och tyvärr planerade jag lite dåligt så fröerna kom upp väldigt ojämnt. Jag fick flytta de tidiga plantorna för att de inte skulle behöv stå kvar i fukt och värme. Dessutom med för lite ljus.

Förra omgångens sådd har växt på sig riktigt bra.

18 dagar sedan sådd!

En av mina paprikaplantor var lite märklig och kom upp med 3 hjärtblad istället för 2. Den växer väldigt långsamt. Få se om det blir något av den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait