Snurre

I början av veckan lyckades Snurre ta sig ut själv genom kattluckan. Vi har den bara upplåst för ingång, men han tog tag i en flärp med munnen och drog upp luckan inåt. Efter någon timme kom han in själv genom luckan. Vi har nu börjat låta honom gå ut lös på morgnar och eftermiddagar/kvällar när någon finns hemma. Lite läskigt är det. Tänk om han inte aktar sig för bilar. Vi har en lampa som lyser på hans halsband. Idag var jag iväg och köpte ett reflexhalsband med en liten scarf. Så nu har han både den, en lampa och en pingla. Det är så bra att höra honom ute. Förhoppningsvis så ser bilarna honom nu också.

Idag var det premiärtur för Snurre att gå med till skogen lös. Det gick jättebra. Han följer oss så fint. Jag undrade hur det skulle gå att få med oss honom hem då ingen av katterna brukar vilja gå hem, men han följde efter oss hem utan problem. Till och med Sigge gick lite själv på vågen hem.

Snurre är så här trött när han har fått vara ute och springa lös. Sigge blir så glad när Snurre kommer in. Trots att Snurre är trött ibland och inte orkar leka så säger han aldrig ifrån till Sigge. Han är så otroligt snäll vår Snurre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait