Julbordet 2019

Jag lyckades faktiskt laga allt som jag skrivit upp på listan. Det var bara den helgriljerade rotsellerin som blev struken. Vi hade redan en seitanjulskinka och grönsaker hade vi ju inte ont om på julbordet 😉

Jag har aldrig gillat den traditionella julmaten, men nu sedan vi lagt om vår kost har det blivit kul och spännande att laga iordning julmat. Det finns så otroligt mycket att välja på bara, därav att listan blev så lång. Måååånga timmar i köket blev det, men med sällskap av musikhjälpen på SVT-Play och med lite hjälp av främst äldsta sonen så blev det mysiga timmar i köket.

Här kommer nu recepten:

Röran till tunnbrödsnittarna
De köpta ”sillarna”

Alla recepten på bilderna kommer från tidningen Vego, från julnumren 2016, 2017 och 2019. Ett recept kommer från Vego nr 6 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait