Grekiska färsbiffar med tsatsiki.

Till kvällsmat idag blev det veganska grekiska färsbiffar med tsatsiki. Jag gjorde inte helstekt potatis till utan gjorde vanlig klyftpotatis. Eftersom jag har mycket egenodlad squash så blev det en tsatsiki gjord på squash. Det blev faktiskt ingen skillnad mot att använda gurka. De två yngsta barnen tyckte att biffarna inte var så goda på grund av kaprisen. Det är nog en lite vuxen smak. Jag har precis lärt mig tycka det är okej ;). Jag hade ingen olja i mina biffar. Det gick bra utan det. Däremot stekte jag biffarna i olja enligt receptet. Det doftade härligt i köket när biffarna stektes. Jag serverade också en massa goda grönsaker till maten, så klart :). Nästan alla grönsakerna var hemmaodlade. Jag gillade maten och även min man.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait