Trädgårdsfix hela dagen!

Idag blev det en riktig utedag. Det började med en morgonpromenad till skogen med näst yngsta sonen och lillkissen. Snurre går i sele med ett långt koppel som får hänga löst bakom honom så han i stort sett går lös. Han känner sig nog rätt fri. Han älskar verkligen att få springa i skogen och hoppa upp på stenar.

Så stilig vår lilla Snurre.

Vilket underbart höstväder vi bjöds på denna söndag. Riktigt varmt och sol från en klarblå himmel. Jag var ute hela dagen och tog bort alla krukor och la den gamla jorden i plastbackar och sopsäckar för att kunna använda det till Bokashi-jordfabriker. Bra att kunna behålla den gamla jorden och ge den ny näring med Bokashi. Jag klippte också ner paprikaplantor, gurkor och squashen som frosten tagit. Jag la det i säckar och fermenterade det med flytande EMa. (EM Aktiv jordförbättrar, stärker växterna, ökar skörden, renar dammar, tar bort lukt och snabbar upp en kompost). Jag klippte också gräsmattan en sista gång, lite sent kanske, men praktiskt att även klippa upp löven. Löv och gräsklipp la jag och också i en sopsäck och hade på EMa. Det ska fermenteras någon vecka och sedan har jag tänkt att gräva ner det i botten på pallkragarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait