Sommar=grillning


Idag blev det grillning till kvällsmat. Det är fortfarande två jobbveckor kvar, men lite semestermys känsla blir det ändå när man grillar.
Vi grillade anammas formbarafärs formade som järpar. Vi hade i färska kryddor, senap, soja och en del andra kryddor. Det gäller att krydda ordentligt. Vi grillade också majs, rödlök, färsk sparris och naanbröd. Jag gjorde ett vitlökssmör av växtbaserat smör blandat med pressad vitlök, fryst hackad persilja och örtsalt. Riktigt kul att grilla bröd.


Till det hade jag gjort klyftpotatis inne i ugnen. En sallad gjord på hälften ”ogräs och sedan sallad från odlingarna i trädgården. Jag skördade också en salladslök och skar ner i salladen.Ogräset var bladen på en svinmålla (som spenat), våtarv och några späda maskrosblad. Jag hade i lite rosébalsamvinäger. Ett grönsaksfat med paprika, körsbärstomater, morötter och två sorters meloner skar jag också upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait