Vår Snurre

Då var dagen äntligen här när vi fick hämta hem vår lilla Snurre. Lilla älskade plutt. Han hade växt, men var fortfarande väldigt liten.jkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Det är visst väldigt spännande med datorn så Snurre skrev lite här smiley

Trots att han bara åkt bil en gång tidigare så sa han inte ett knyst hela bilfärden från Gävle till Västerås. Jag och näst yngsta sonen klappade Snurre hela vägen och på slutet klev han ur kattburen och somnade i sonens knä.
Väl hemma var det lite otäckt. Vi visade honom katt-toaletten i tvättstugan. Då blev det rummet tryggheten, men efter en stund vågade han sig in i köket. Alla vi människor var lite läskiga först.
Han upptäckte också en till kattunge i huset, då reste han ragg. Fast det var bara hans egen spegelbild han såg smiley

Han är väldigt söt i ragg. Det blev mycket ragg när han träffade på vår andra katt Zelda. Båda reste ragg och morrade åt varandra. Efter en stund gick hon ut. Andra gången de sågs var det mindre ljud och bara Snurre reste ragg. De kan nog bli kompisar. Han smög efter henne lite när hon gick iväg.

Jag och näst yngsta sonen var hemma själva på kvällen. Det blev damfotbolls-VM tillsammans med en mysigt kattunge som lekt sig helt slut innan matchen.Katter är så mysiga djur. Vi har inte hört honom spinna än. Jag älskar det ljudet, hoppas det kommer snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait