Vårkänslor

Åh, idag fick vi ett fantastiskt vårväder då solen tittade fram och det var nog ca 10 grader varmt. Synd bara att det blåste, det gjorde att det inte kändes lika varmt. Jag och näst yngsta sonen var på promenad i skogen med katten Solo. Där var det lä, jättevarmt och skönt.

Efter promenaden grejade jag lite i trädgården. Såg att det börjat växa upp bland annat gräs bland smultronen, så det rensades bort. Jag upptäckte då en nyckelpiga. Vilket härligt vårtecken smiley
Ugglan jag köpte i julas fick flytta ut i trädgården och vakta mitt persikoträd.
Båda kissarna var med mig när jag städade på altanen.

I fredags letade jag efter en spalje på Blomsterlandet till mina inne gurkor, men hittade ingen. I lördags var jag in på Norells, men de hade inte heller någon. Då fick det bli en egentillverkad. Jag köpte pinnar och ståltråd på Norells. Min man fick borra hål i pinnarna och sedan var det bara för mig att trä igenom ståltråden, men det var inte så bara. Det tog ganska lång tid, fast jag tyckte det såg så lätt ut. Till slut blev det i varje fall klart. Hoppas den kommer fylla sin funktion nu också.

På en vecka har gurkorna växt riktigt mycket smiley

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait