Odla i sand

Jag har en pallkrage med sand i som jag prövade att odla i första gången förra sommaren. Man ska lägga gräsklipp runt det man odlar som enda gödsling. Nu gick det inget bra förra sommaren då det var väldigt torrt och gräset inte växte. Det var inte varmt och soligt, men torrt och svalt. Jag tänkte i våras att den här gången kan det ju inte bli värre än förra sommaren, men det kunde det visst. Det kanske inte blev värre, men väldigt få gånger behövde gräset klippas pga av den otroliga värmen och torkan. Sandodlingen blev därför utan sin gräsklippsgödsling för andra året på raken. Jag tänkte idag att jag ska ta bort sanden och ha i jord till nästa säsong, men så skördade jag det som växte där och blev glatt överraskad. Morötterna var jättefina och stora. Rödbetorna hade växt lite dåligt, men nu har jag bestämt mig för att försöka tredje gången gillt. Det måste väl kunna bli mer gräs att klippa nästa sommar, eller smiley
Två av morötterna hade gått sin egen väg smiley
Den orangea är som en tjock hand med åtta fingrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait