Höstfix!

Vilket fantastiskt väder den här helgen bjöd på. Jag trodde att jag hängt ut tvätt på tork sista gången för i år för flera veckor sen, men idag var en perfekt dag. Så härligt att få bädda med lakan som hängt på tork ute. Det är perfekt att bara kunna bädda i lakanen igen. Här hemma har de annars en förmåga att bli liggande ett tag innan de viks ihop.
Jag har också klippt gräset idag och det lär ju också vara sista gången för i år. Perfekt att alla löven försvann på samma gång. Gräs och löv lades i rabatten där squashen växte förut.
Jag har också skördat den sista gurkan. Nu är växthuset tomt förutom vinrankan som alltid ”bor” där. Jag passade på att tvätta ur växthuset, så nu är det redo för en ny säsong. Jag upptäckte också att det är en spetskål på gång ute i en av pallkragarna.
Nu äntligen har jag också fått bär på mina gojiplantor smiley Det är flera bär på gång. Några har mognat medan några är gröna. Så kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait