Härlig söndag!

Dagen började med träning, spinning i 30 minuter. Oj, vilka jobbiga 30 minuter. Högt tempo hela passet rakt igenom. Väldigt bra pass! Avslutade sedan med 30 minuter Core. självklart cykling dit och hem också smiley
Väl hemma blev det en dusch och sedan en hel eftermiddag i trädgården med endast ett avbrott för att äta lunch som min man fixade. Jag hann få undan alla tomatplantorna och nästan allt i växthuset. Kvar är bara en gurkplanta. Squashen blev förstörd av den senaste frostnatten så de tog jag också bort. Oj, vad prydligt och fint det ser ut i rabatten där de växte.
När jag drog upp en av tomatplantornas rötter undrade jag först varför den växt på ett så ”skruvat” sätt, tills jag mindes att jag snurrade några tomatplantor som växt sig långa och gängliga och la jord på en del av plantan för att få den kompaktare.
Jag stod sedan också ute på altanen i höstsolen och rensade svampen vi plockade igår. Den stekte jag till kvällsmaten då vi också åt av biffarna jag lagade igår. Till det blev det klyftpotatis och rostade rotfrukter. Rotfrukterna hade jag skördat i trädgården idag. Grönsakerna till blev egenodlade morötter i olika färger och egen röd spetspaprika. Skar också upp en färsk mango som var väldigt god. Jag stekte också vit- och rödkål med rödlök, purjolök, vitlök och så klart en del kryddor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait