Gojibär

Förra hösten var jag in på trädgårdscentret som ligger ca 500 meter från vårt hus och köpte 2 små gojiplantor som såldes ut till halva priset. Jag hade ingenstans att sätta dem så det blev till att gräva upp syrenbuskarna som växte nere vid vår tomtgräns. Jag ville ha bärbuskar där istället och nu behövde det fixas till fort. Så blir det konstigt nog ofta, att jag hittar växter utan att ha platsen klar att plantera dem på smiley
Det här var starten på vår köksträdgård. Studsmattan som stått där och som barnen börjat växa ur (det hoppades inte så mycket den sommaren) såldes så några andra små barn fick hoppa vidare på den istället. Jag är väldigt nöjd med resultatet även om det inte är helt klart än.
Mina ”gojis” har växt massor under sommaren och häromdagen upptäckte jag att jag har fått några bär på dem. Så kul!

One thought on “Gojibär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait