Fler blåbärsbuskar

Egentligen var planen att min man skulle bygga staket denna långhelg, men då Mälarenergi gräver upp både vår uppfart och i gatan utanför så blev det omöjligt då de satt typ ett kravallstaket inne på vår tomt där staketet ska byggas. De jobbar inte snabbt 😡
Ja, ja, nu kunde jag ju få hjälp att göra klart projektet med att göra en blåbärsrabatt. Vi hann inte riktigt klart, men buskarna är i jorden och en stenrad är lagd framför. Istället för att köpa murstenar så återanvänder de naturstenar som legat där innan. Vi hann inte riktigt klart idag, men förhoppningsvis blir det klart imorgon 🙂

Det blev 3 amerikanska blåbär och 2 hybridblåbär. Smaken på hybridblåbären ska vara ganska lika våra svenska blåbär. Bär vill ha mycket sol. Den här ytan får inte sol förrän på eftermiddagen så hoppas det blir bra ändå. Med en liten trädgård så får man använda de ytor som finns.
Sorterna jag köpte är, från vänster till höger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait