Blåbärsrabatten

Idag har vi gjort klart blåbärsrabatten som vi började med igår. Helt i min smak när saker blir färdiga snabbt 😉
Blomsterängen fick också en ny form idag. Den fick bli rund istället för min sneda rektangelform som den råkade få när jag anlade den 😄
Den runda formen fixade min man till.

Så klart fyllde jag på med lite nya blomfrön också. Jag hade 3 påsar hemma, perfekt 🙂

Då vi skulle ha täckbarken mellan blåbärsbuskarna och även behövde fylla på i landet vid gatan, stora växthuset, köksträdgården, lilla rabatten på baksidan och bakom lilla växthuset så tog vi hemkörning från Norells trädgårdscenter. Så bra att få det hemkört 👍

Så snyggt det skulle vara med det staket som skulle ha påbörjats denna helg. Mälarenergis staket är ju inte alltför vackert. Kan de se till att få bytet av fjärrvärmeledningarna färdigt snart. Det flår väldigt segt med två långhelger. Först 1:a maj då de bara jobbade 2 dagar eller om det var 1 1/2 och den här veckan 2 1/2 dag då det är Krstihimmelfärdshelgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait