Äntligen lite varmare

Idag blev det väldigt blandat väder. På morgonen kom det fram lite blå himmel och solen gjorde små försök att titta fram. Vid halv tolv kom det in regn och sent på eftermiddagen kom solen fram igen. Tyvärr väldigt blåsigt. Det lät som uterumstaket skulle blåsa bort. Tvåsiffrigt på temperaturen. Jippi 🙂, men tänk så varmt det hade varit om det varit vindstilla.
Gissar att det var runt 13 grader.

Jag fixade till 3 pallkragar. Hade i bokashi och rensade bort allt gammalt som växt i dem. I en hittade jag ett gäng palsternackor som lyckats överleva vintern. Blasten hade till och med börjat växa upp igen. Några få hade blivit dåliga, men de flesta var fasta och fina. Kul med ätbara överraskningar. De skördades och rostades tillsammans med de sista rotsellriknölarna, som jag vinterförvarat i förrådet.
Den bokashi jag förvarat utomhus i andra hinkar och även i en dubbelplastpåse hade hållit sig jättefin. Nu är det bara en pallkrage kvar att gräva ner bokashi i. Det får bli imorgon. Jag gödslade också jorden med hönsgödsel. Så nu borde jorden vara perfekt att så eller plantera ut nya plantor i 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait