Kallsådda tomater

Tog Idag har jag gjort iordning mina sådder med tomater som odlas kallt ute i lilla växthuset. De är väldigt mycket mindre än innesådda tomater i början av sommaren. Efter ett tag så ser man ingen skillnad. Så skönt med plantor som inte behöver avhärdas 🙂
Det här är bara en del av sådderna. Många blev det 😄
Idag har jag gjort iordning mina sådder med tomater som odlas kallt ute i lilla växthuset. De är väldigt mycket mindre än innesådda tomater i början av sommaren. Efter ett tag så ser man ingen skillnad. Så skönt med plantor som inte behöver avhärdas 🙂
Det här är bara en del av sådderna. Många blev det 😄
Tog inga fler kort. Får fixa det imorgon om jag vågar mig ut i snöstormen som det varnas för. Trött på snö och kyla 😡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait