Tulpaner i krukor

För två veckor sen när jag var till Norells så hade de utförsäljning av tulpaner. Jag köpte några påsar för att se om jag kan lyckas med tulpaner i kruka. Lökarna hade redan börjat vakna i påsarna. Jag hade tänkt att sätta dem tidigare, men nästan glömt bort dem. I måndagseftermiddag när solen kom fram blev det riktigt och skönt så då kom jag på att lökarna låg i förrådet och såg till att få ner dem i jorden. Vore så kul om de tar sig och blir ett vackert inslag på trappen utanför uterummet 🙂
Jag har lagt ytterkrukan som ett skydd ovanpå innerkrukan för att det inte ska bli för blött i jorden om det regnar mycket. Kanske gör krukan att det blir ett bättre klimat också så att de gror fortare. Få se om det kommer funka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait