Allrummet på övervåningen

I torsdagskväll blev allrummet på ovanvåningen klart. Från att bara ha stått en bäddsoffa och en TV där så har vi gjort om den till en läshörna med fåtöljer, bokhyllor och ett litet soffbord.
Så nöjd 🥰

Jag har haft funderingar på att vela göra om en längre tid. Nu när jag var hemma och magsjuk såg jag en sån här fåtölj i vitt i en inredningsgrupp på Facebook. Jag tyckte den var fin och sökte efter den på Jysk och fick upp att det nu var halva priset på den fåtöljen. Så på helgen när jag tillfrisknat åkte vi till Jysk och bestämde oss för att köpa två såna i brunt. Det är dyrt att vara hemma och sjuk 😉😀
Fåtöljen är väldigt fin i vitt, men det blir inte så bra med vitt då vi har katter som går ute och kan gå in själva genom en kattlucka. Leriga tassar gör sig inte så bra ihop med vitt 😉
Sigge och Siri gav den nya läshörnan godkänt 😺

Så här tråkigt såg det ut innan. Tiden då vi behövde en extra TV-soffa och extra bäddplats är förbi och då var det roligare att göra något nytt. Förändringens vindar råder inte så ofta här hemma 😉, men plötsligt händer det 😄
Soffan lyckades vi sälja för 1000kr.
Det hade varit kul med nya gardiner också, men då spiraltrappan upp till vinden sitter så tight mot väggen får jag nöja mig med den som sitter där och är uppspänd på en en gardinspiral. Trodde det hette gardinlina och sökte på det och fick upp gardinspiral. Hade ingen aning om att det heter så. Kul att lära sig något nytt 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait