Nyårsdagstraditioner

Jag har två traditioner som jag brukar göra sedan flera år tillbaka. Dagen börjas med att springa 1 mil. I år är det 6:e året på raken för den traditionen. Ett mycket bra sätt att starta det nya året på. I år hade jag trevligt sällskap av näst yngsta sonen.
Vet inte hur många år jag startat igång de första inomhussådderna den 1:a januari, men flera år har det blivit nu ivarjefall. Först ut att sås är paprika, chili, purjolök och rotselleri. Jag hade tyvärr inte så många rotsellerifrön kvar sedan förra året och ingen oöppnad fröpåse. Få se om jag får tag i mer och gör en till sådd de närmaste dagarna. Det är konstigt att rotsellerifröna är så små då grönsaken blir en stor knöl när det är dags att skörda på hösten. Jag hade också en påse med jordgubbsfrön som passar bra i amplar eller krukor som jag sådde idag. Har aldrig sått jordgubbar från frön förut (tror jag ivarjefall), hoppas det blir fina plantor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait