Hösttecken

Vilket fantastiskt väder den här helgen bjudit på. Sol och nästan sommarvärme, men ikväll när jag sopade uppfarten kom de här fåglarna flygande. Högt och ljudligt tackade de för den här sommaren och hade nog samlat ihop sig för att flyga till varmare breddgrader.

I pallkragen med växthus på växer och frodas vintersallaten (machesallat). Några självsådda spenatsallad har också växt upp. I stora växthuset har jag också satt vintersallat, men den har inte tagit sig lika bra, men förhoppningsvis blir det mycket att skörda under hösten och kanske till och med under vintern.

Snart är det dags för citronträdet att flytta in. Idag upptäckte jag att den är på gång att blomma igen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait