Höstsådder

Nu när jag skördade potatis och lök igår blev det lediga pallkragar. Jag passade på att gräva ner bokashi och sedan göra nya sådder för att förhoppningsvis få en fin höstskörd av rädisor, sallad, spenat och vintersallad. Vintersalladen satte jag i pallkrageväxthuset. Växer den på sig bra kommer det nog gå att skörda även om snön kommer. Jag ska också odla vintersallad i stora växthuset. Måste bara se till att få en odlingslåda ledig för det först. Jag får nog göra sådden i plasttråg och flytta in plantorna när de växt upp.

Jag har också förberett plats för sådd av ärtskott, men jag hade inga gula ärtor kvar hemma och var inte iväg till någon affär idag så det får bli efter jobbet imorgon.
Hemska tanke att fem veckors semester redan är slut 😮😔

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait