Staketet klart

Nu är hela staketet på baksidan klart. Bara en grind kvar att göra.
Oj, vad vår tomt ser bred ut när staketet kom upp. Mycket staket blev det 🙂
Rosorna har inte blivit planterade än då det är väldigt hårt att gräva där den ena rosen ska stå. Jag försökte börja gräva i regnet utan vidare resultat. Det blir nog min man som får försöka få till en grop att plantera rosen i.
Vi har också köpt fler prydnadsplattor att sätta i armeringsnätet. Blir spännande att se hur det kommer se ut när kiwi, vindruva, klätterhortensia och klätterrosorna har växt på sig. Vem vet, det kan ju hända att jag sätter dit något mer som kommer att klättra i någon mer av sektionerna 😉

Idag kom det efterlängtade regnet. Tyvärr har det inte kommit så mycket, bara 10-11 mm. När jag rensade lite ogräs såg jag att det bara var fuktigt en liten bit ner, kanske bara 1 cm.
Hoppas det kommer lite mer regn i natt.
Trötta katter idag när det blev regnigt väder för första gången på evigheter. Minns inte om det har regnat hela maj. I sådana fall i början av maj. Väldigt lite regn hela våren, torr och väldigt kall vår i år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait