Underbara sommar

En del perenner mår inte bra i torkan, men i de rabatter som fått vatten blommar det fint. Så kul med den här stora vallmon. Jag har gått och tittat på blomknopparna och trott att det var någon tistelblomma och så slog de här vackra blommorna ut igår 😍

Allt gräs är totalt sönderbränt i värmen, men runt de nya blåbärstrybuskarna och det kinesiska jätteplommonträdet är det frodigt då jag vattnat dem nästan varje dag. Siri gillar att ligga i det gröna gräset. Så varmt ute också så hon letar upp skugga att ligga i mitt på dagen. På kvällen när luften blivit sval blir det fart på henne.
Så vacker himmel det blev ikväll 🥰

Det är så svårt att slita sig från uterummet och gå och lägga sig när kvällarna är så ljumma. Blir så mysigt i uterummet när mörkret smyger sig på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait