Ännu en heldag i trädgården

Även söndagen bjöd på 🌞 och sommarvärme.
Både jag och min man var ute i trädgården hela dagen. Min man fick färdigt första delen av staketet med armeringsnätsstaket. Så bra det blev 😍
Jag var ner till Norells och köpte en vindruvsplanta för presentkortet jag fick av min mamma när jag fyllde år. Vindruvssorten heter Zilga och är mycket härdig och klarar utsatta lägen i trädgården. Check på den 😉👍. Väldigt blåsig del av vår trädgård där den nu är planterad.

För ca en månad sedan köpte jag en klätterhortensia på Blomsterlandet eller om det var Plantagen. Jag hade egentligen tänkt att den skulle klättra i staketet på framsidan och där finns inget staket ännu och det kanske dröjer till nästa år innan det finns ett staket där så den grävde jag ner vid det färdiga staketet på baksidan. Det blir nog ett bra insynsskydd nu när jag valt att ta bort de stora tujorna.

Även de fem prydnadsplattorna för armeringsnät som inköptes i januari 2021 fick äntligen en plats att sitta på. Den som väntar på något gott väntar alltid för länge 😉

Det finns tydligen namn på konstverken också 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait