Helgmys

Dagen började med att äldsta sonen och hans sambo kom över på frukost.
Jag passade på att testa att baka ett annat nattjäst bröd än det vi alltid brukar göra. Väldigt lätta och goda. Jag hade i lite solrosfrön i degen. Jag bytte också ut vetemjölet mot dinkelmjöl. I en dubbel sats som jag gjorde skulle det vara 16 dl vetemjöl. Jag hade i 4 dl fullkornsdinkel och resten dinkelsikt. Jag behövde inte ha 16 dl, tog nästan 2 dl mindre tror jag det blev.
Jag hade också på vallmofrön och pumpakärnor.

På kvällen blev det grillning. Första grillningen om man inte räknar med att vi lagade till pizza på grillen på en pizzasten för några veckor sedan.
Alltid extra gott med årets första grillning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait