Tomatkaos

Igår eftermiddag upptäckte jag att båda mina tråg med tomatsådder ramlat ner på golvet från sovrumsfönstret. Jag tror att lilla Siri är oskyldig även fast hon skulle kunna vara misstänkt. Ser hon en fluga i fönstret så är det inget annat än flugan som existerar. Jag hade kvällen innan satt upp en till växtbelysning. Ställningen är för bred för den smala fönsterbrädan så jag silvertejpade fast den i värmemattan. Jag birde dock ha haft mer tejp. Nu hade nog ställningen släppt från värmemattan och ramlat i golvet. I fallet åkte båda trågen med tomater ner. Det ena tråget landade med rätt sida upp och alla tomater stod kvar på sin plats. Det var värre med det andra som hamnat upp och ner och alla tomater ramlat ur. Konstigt nog hade ingen brutits av, men då de ramlat ur och märkningen satt på trågets kanter så har jag ingen aning om vem som är vem 🤔Ja, ja, jag får väl vara glad att alla verkat ha överlevt 🙂

Det stora tråget som konstigt nog åkte ner och landade så att inget ramlade ur eller hamnade upp och ner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait