Julafton 2022

Den här julaftonen skulle vi inte bli så många på jullunch. Äldsta sonen med flickvän skulle fira med hennes släkt. Vår ensamkommande kille som bott hos oss i 3 1/2 år skulle komma, så 6 stycken skulle vi bli. Lagom till Kalle Anka skulle vi bli några fler då min syster, hennes man och deras två barn skulle komma och ta med sig vår mamma.
Redan vid 8-tiden på morgonen ringde vår ensamkommande kille och sa att han blivit sjuk under natten. Några timmar senare ringde min mamma och säger att även hon blivit sjuk. Vid 11:30 tiden när jag sagt åt barnen att duka ringer min syster och frågar om de kan komma. De skulle ha ätit hos vår mamma, men vågade så klart inte gå in där och riskera att bli smittade då de skulle vidare norrut på juldagen och träffa mer släkt och sedan en skidsemester över nyår. De åkte för att kolla om Foodcourten på Erikslund var öppen, men den var stängd på julafton.
Så klart kunde de komma hit. Bara trevligt och inga problem att maten inte skulle räcka då det brukar räcka till ett helt kompani när jag lagar mat 😉
Barnen skulle precis börja duka när syrran ringde och hux flux blev det 4 till, så trevligt 🥰
Deras dotters kattallergi höll sig som tur var i schack så de kunde vara kvar ända till kvällen. En så trevlig julafton blev det. Kul med överraskningar 😀

Lite mer än salladsblad kan en vegan äta. Inga problem att äta sig mätt 😉😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait