Ingen julgran

Den här julen beslutade jag mig för att vi inte skulle ha någon julgran då vi har en riktigt söt liten julsabotör här hemma. Hon klättrar i en spaljé till passionsblomman jag tagit in utifrån. Undrar vad hon skulle göra med en gran? Det får vi inte veta nu 😉
Inte nog att vi har tre egna katter varav en är en kattunge så kommer även två katter till bo här i en vecka. Det är äldsta sonen och hans flickväns katter. Den ena av de två kattjejerna är också en kattunge.
Näst yngsta sonen lät så besviken över att vi inte skulle ha någon gran så jag fixade iordning ett litet julbord där vår lilla minigran som köptes in för massor med år sedan fick stå. När jag tog fram granen tindrade ögonen på Siri när hon såg de röda kulorna. Det har trots det gått bra. Den har bara välts två gånger. I natt kanske Majsan var den skyldiga.

Igår skaffade vi också en riktig gran som fick stå utomhus då man fick en gratis gran när man köpte snittblommor eller en julgrupp på Norells köpcenter. Det blev inte en så granfattig jul till slut 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait