Morötter

Till gårdagens kvällsmat skördade jag tre morötter i skiftande kvalitet.
Två av morötterna har växt i en pallkrage med gödslad jord och fått bevattning regelbundet. Den tredje har sått sig själv i marken nedanför pallkragen då jag måste ha tappat ett frö. Den moroten har växt upp under täckbarken som ligger mellan pallkragarna i köksträdgården. Jorden under är jord som legat under gräsmattan som växte där innan köksträdgården blev till.
Gissa vilken morot som växt var 😀
Jag har ivarjefall lärt mig att inte fjäska med morötterna då bästa moroten var den som växt upp under täckbarken nedanför pallkragen med morötterna som omsorgsfullt odlats av mig. De i pallkragen såg också ut att ha blivit lite mumsade på i jorden plus att de var väldigt mycket mindre i längd 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait