Dahlia

I år blev jag inspirerad till att köpa dahliaknölar efter att ha sett Trädgårdstider på TV. Jag satte ner två olika sorter i plastpåsar med jord utan att vattna. När det börjat skjuta gröna skott fick de vatten. Idag satte jag ner de i krukor. Nu får de bo i uterummet på nätterna. Jag har lite fler knölar som jag satte i kompostpåsar. De sattes lite senare än de i plastpåsarna, men i en av de är det lite växtlighet. Få se om de andra två tar sig också.

Jag kom äntligen för mig att så popcornkärnor idag. Vi har sått på jobbet med barnen och det kom snabbt upp gröna fina strån. Så nu håller jag tummarna för att mina tar sig lika bra. Gissar att katterna kommer gilla att tugga på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait