Tomatplantor

Vilket underbart härligt vårväder det bjöds på idag. Sol från en nästan klarblå himmel och dessutom ingen blåst. Jag passade på att vara ute och njuta av sol och värme. Jag satte mig på altanen och planterade om ett gäng tomater. Jag hann bara med ca 40 stycken 😅
Resten får bli imorgon. Jag måste ha hunnit sätta om alla senast på torsdag förmiddag. Lite rotselleri behöver också planteras isär till egna krukor. Det hade de behövt för ganska länge sen, men bättre sent än aldrig 😉

Ett bi kom och landade på jordsäcken. Kul att se att den hade bakbenen fulla med mat.
Sigge, min lilla trädgårdskatt var som vanligt i närheten. Han älskar att vara i trädgården och känner sig trygg med matte som bodyguard. Då slipper han vara på sin vakt mot grannkatten som vill jaga honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait