Ramslöken spirar

Det gäller att se det som är positivt och sånt som gör en glad i dessa oroliga tider. 🕊
Jag trivs bra ute i trädgården så jag blev riktigt glad idag när jag gick en runda. Mycket av snön har smält bort så jag gick bort till ramslöken för att se om det hänt något där. Jag har sett på på Facebook att ramslöken kommit långt i Skåne. Jag blev väldigt glad när jag såg att min lök börjat spira. Tjoho, den har klarat sig 😍

Jag gick sedan vidare till lilla växthuset för att kolla till mina vintersådder. Det hade grott i många av byttorna. Så kul, nu är odlingsåret 2022 verkligen på gång. Alla sådder fick vattning i form av snö.

Även i stora växthuset har det börjat växa lite, spenat och vintersallat (maché).

Min fyrbenta trädgårdshjälpreda kom ut och höll mig sällskap. Vi lekte lite jaga och så kastade jag snöbollar som Sigge jagade.

Inga små människobarn åker på bilen längre, men den här lilla kattpojken sitter där titt som tätt 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait