Gurkor på gång

Mina två gurkplantor som jag odlat för att få gurkor inomhus nu under våren ser ut att må riktigt bra. För några dagar sedan trodde jag att de var på väg att dö, men de hade nog bara fått värmeslag i det soliga söderfönstret de står i. Jag har velat få in så mycket ljus som möjligt då de står utan växtbelysning så jag hade inte fällt ner markisen. När gurkplantorna såg så förfärligt eländiga ut fällde jag ner markisen och efter det har de mått bra och det är riktigt många små gurkor på gång 😋
Jag har ännu inte fixat en duschdraperistång som de ska få klättra upp till med hjälp av ett snöre som ska hänga ner från stången. De har istället fått stödpinnar tills vidare.
Alla behöver lite stöd i livet. Först Covid och nu även krig i Europa då Ryssland invaderat Ukraina 😒😢

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait