Fler försådder

Igår gjorde jag nya sådder av purjolök. Två plastbyttor blev det. Jag satte också broccolo, Romanesco natalino. Smakmässigt är den som den bästa möjliga kombination av broccoli och blomkål står det på fröpåsen 😀😀Få se om den blir bra att förså och så här tidigt. Jag kommer göra vintersådder av den också.
Mina tomatplantor av Vilma och Tiny Tim som förhoppningsvis ska ge tidig skörd av tomater, gärna inne i fönstret redan. Jag satte också om gurkplantorna som jag sått tidigt för att ge gurkor inne under våren, hoppas jag.

Kattsådden växte upp direkt utan jord 😄
Sigge tycker det är spännande när matte håller på med sådder. Jag gillar egentligen inte att hålla på med jord inne, men igår tyckte jag att det var så kallt att stå ute förrådet. Dels för att jag precis varit sjuk och så är gurkorna känsliga för kyla. När jag skolade om dem förra gången fick de kall jord och var väldigt hängiga en stund innan de återhämtade sig som tur var.

I lördagskväll åt vi upp de tre tomaterna som växt på plantan i vardagsrummet. Bra att yngsta sonen inte gillar tomater så vi andra fick varsin 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait