Bärta helbit

Igår kväll när äldsta sonen kommit hem på besök för att fira sin 25-åriga födelsedag med oss idag (fyller imorgon) prövade jag på lite nya recept. Jag har velat pröva att göra något med Bärta helbit som jag haft i frysen ett tag och nu blev det av. Då jag bara hade en förpackning hemma så gjorde jag också en bakad rotselleri med rostade hasselnötter och brynt sojasmör. Jag struntade i sparrisen i det receptet för det fanns inte hemma.
Den hela Bärtan delade jag i fyra delar. I det receptet med Helstekt Bärta med rösti, surkål och polsk svampstuvning struntade jag i surkålen då det inte fanns hemma. Jag använde trattkantareller från frysen i såsen. Riktigt gott var det med stekt Bärta. Det kommer jag definitivt tillaga fler gånger 😋
Tyvärr tog jag inte fler kort under tillagningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait