Jag och Sigge

Sigge och jag har en sak gemensamt. Vi gillar att hänga att i trädgården båda två. Sigge klättrade i grannens träd och var med mig in i stora växthuset när jag satte ner småplantor av vintersallat, machésallat. De hade frösått sig själva i en av pallkragarna bakom lilla växthuset. De behövde flyttas då den pallkragen ska göras iordning för att kunna odla vitlök där.

Nu har det börjat växa bryssekålshuvud på brysselkålsplantorna. Äntligen, jag trodde knappt att det skulle dyka upp några. Om inte de eländiga rådjuren kommer och äter upp dem så borde vi ha egen brysselkål till julbordet 🥰

Upptäckte maskbajshögar i mina odlingsbäddar i stora växthuset. Perfekt att de gödslar bäddarna.
Idag var det inga bin framme. Alldeles för kallt ute trots soligt väder.
Efter en härlig eftermiddag i trädgården satte jag mig i soffan i uterummet och njöt av solnedgång och en kopp varm choklad ur min favoritmugg. Kanske att det slank i ett gäng Bragokex också 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait