Hemmagjord ketchup

Just nu har jag många tomater som är väldigt mogna. En del känns för mogna för att äta rakt av. Då passar det perfekt att pröva på att göra egen ketchup. Jag hittade ett smidigt recept i en av mina trädgårdsgrupper på Facebook.
Näst yngsta sonen undrade vad jag gjorde då det luktade jätteilla uppe på övervåningen där han var. Ha ha, hoppas ketchupen smakat bättre än vad den luktade enligt honom då 🤣
Jag smakade av ketchupen när den var klar. Han fick också smaka och betyget blev att den smakade ketchup. Ett godkänt betyg med andra ord då det ju var ketchup 😄
Jag hade inte tillräckligt med flaskor så det fick bli ketchup i en burk också. Kanske ett bra val då min man hade lite svårt att hälla ur ketchupen ur flaskan nu ikväll när han blev först att testa den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait