Höstsådder

En del tomatplantor har börjat gjort sitt. I tisdags rensade jag ur två bäddar i stora växthuset. De tomater som inte var mogna får mogna inne på brickor.
Perfekt att få ledig plats för att så lite bladgrönt. Det blev pak choi, Little gem, spenat och sallad (baby leaf). Hoppas det kommer växa upp bra. Min förhoppning med nya växthuset var just att kunna så sent på säsongen för sen skörd och sedan tidigt på våren för att få en tidig skörd.
Idag rensade jag bort och skördade de sista auberginerna. I den bädden satte jag ner rädisfrön. Jag är urusel på att lyckas med rädisor. Få se om det blir någon skörd.

Jag har också sått i gräsfrön utanför stora växthuset. Jag passade på att även så lite nere vid tomtgränsen där det inte har funnits gräs på länge. Det blir bara lerigt där milda vintrar. Nu hoppas jag att det blir bra med gräs där.

Jag har också klippt fram de gamla trampstenarna så att de också fick bli lite synligare. Jag gillar mina trampstenar, blev så snyggt 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait