Nya odlingsrabatten är klar!

Igår gick jag två vändor med skottkärran för att köpa hem jord. Jag köpte också hem den sista stenen till stenmuren runt nya rabatten bredvid stora växthuset. När stenen var på plats började jag fylla på med jord. I botten hamnade den jord som grävts bort där muren står.
Sedan hade jag i tre påsar med biokol och tre påsar yrkesodlarjord. Jag gödslade också med pelleterad hönsgödsel.
I den nya rabatten satte jag kärleksört och tre höstvädd, i tre olika färger. Bra för bina med något som blommar när det blir höst.
I resten av rabatten satte jag olika sorters pumpor och squash.
Jag blev så nöjd med slutreultatet av den här nya rabatten. Det blev bättre än jag hoppats på när idén ploppade upp i mitt huvud 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait