Nya odlingsplatser

Dagen i trädgården började med att jag och min man gick bort till Norells för att köpa trampstenar så vi kan göra en gång till nya växthuset. Vi har en kort gång till köksträdgården. Den här blir längre. Kändes så kul att de skulle komma på plats redan idag, därför blev jag grymt besviken när det inte fanns några stenar inne. Det var beställt, men problem med leveransen 😒
Ja, ja det får väl vänta med att bli snyggt då.
Istället för nya trampstenar började min man med en ny rabatt bredvid nya växthuset. Det kommer nog bli väldigt bra 😍

Själv gjorde jag iordning en ny odlingsplats mot framsidan av vårt hus. Jag har ju nämligen sått så många plantor så jag får vara påhittig för att hitta platser åt alla. Pumpor, squash, grönkål och broccoli hamnade där och fick ett täcke av nyklippt gräs.

Grönkålen och svartkålen i köksträdgården växer så det knakar. Nu har bladen börjat krusa sig också så där snyggt som grönkål ska vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait