Växthuset är klart

Vi hade tur med vädret idag med. Väderprognosen (Yr) visade kraftigt regn hela dagen. Jag tror att klockan nästan blev halv tre idag med när det väl började regna. Det blev inte ihållande utan började och slutade om vartannat. På kvällen blev det mer regn. Bra för jag såg till att gödsla gräsmattan igår 😉
Idag kom de två sista småfönstren på plats och alla skruvar skruvades åt. Så nu är växthuset faktiskt klart 😍
Först att få flytta in i nya växthuset blev persikan Ice Peach som jag köpte förra våren. Den har sedan dess bott i en stor kruka i vårt uterum. Nu är den nergrävd i växthuset. Jag var lite orolig att det skulle bli svårt att flytta ut den utan att de små persikorna skulle trilla av, men det gick jättebra och alla sitter fortfarande kvar. Den har fått gödsel, ny fin jord och biokol runt sig nu. Hoppas den ska trivas lika bra här som den gjort i uterummet.
Nu ska det byggas odlingslådor innan det flyttar in mer växter. Min man kämpar på med dem.

Snurre passade på att ligga och sova i persikan en sista gång medan vi åt lunch. Han har legat där några gånger förut. Efter lunchen åkte den ut i växthuset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait