Nästan klart!

Igår jobbade vi på med växthuset från tidig morgon till sent på kvällen. Till lunch hade vi rester och när jag gick in och lagade kvällsmat kom näst yngsta sonen ut och hjälpte till istället för mig. Det är en fördel att vara två under ihopbyggandet av växthuset.
Jag satte på klisterremsor uppe och nere på plastskivorna en stor del av dan. Jag fick till en bra snits på tejpandet. Jag assisterade också min man när vi skruvade upp väggar och tak.
Det såg ut som att det skulle börja regna redan före lunch, men vi hade tur. Vi jobbade på och tog en sen lunch när regnet kom vid halv tre. Då hade vi fått på hela taket. Det blev bara en liten skur så när vi ätit klart var det uppehåll igen och vi kunde köra på igen.
Vi kämpade på fram till halv elva på kvällen och utan regn. Vi hade verkligen tur med vädret.
Vi hade Eurovision igång på radion och TV-n igång inne så det gick att titta på dem som sjöng genom fönstret medan vi kämpade på med att få växthuset klart.
När vi packade ihop för kvällen var allt utom två småfönster på ena kortändan på plats 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait