Nya sådder

Den 2:a maj åkte frön till flera olika sorters gurka, squash, melon och pumpa ner i jorden. I år är året jag ska lyckas med meloner. Jag har haft det som mål i flera år, men har hittills aldrig lyckats få en endaste melon. Nu har jag sått många olika sorter. Nu är det bara att hoppas och hålla tummarna.
De här sorters frön kommer upp väldigt snabbt och växer fort. Det är verkligen viktigt att inte så dem för tidigt.

Jag tog och sådde kikärtor och 2 olika sorters sockerärtor på samma sätt som jag gjorde med luktärtor. Ganska många frön i en kruka och en plastpåse utanpå. De växer också fort. Det vänstra kortet är från den 4 maj och det högra från idag den 9 maj. Nu har de växt så mycket så de åkte ut i växthuset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait