Ramslök och rosa vinbär

Igår kunde jag inte låta bli att beställa hem ett gäng med ramslökslökar. Ett lyxigt inköp, men absolut inte onödigt 😉
Jag har velat ha ramslök i flera år. Jag fick några av min syster förra året och satte dem i en kruka. Vet inte om de överlevt.
Nu har jag läst på hur de ska placeras och vilken jord de vill ha.
Förhoppningsvis får jag en alldeles egen liten ramslökslund, när jag väl listat ut var i trädgården det finns plats. Det löser sig nog 😉 😍
I höstas var jag till vårt närliggande trädgårdscenter och frågade om de kunde beställa hem en rosa vinbär. Jag var ner och frågade för ungefär en månad sedan om de lyckats få tag på någon rosa buske. Hon som hade hand om det försökte, men det verkade svårt pga Coronan.
Igår när jag var dit såg jag en skylt om den här vinbärsbusken. Det fanns inga buskar vid skylten ännu. Jag ska gå ner imorgon och fråga när de kommer in. Den som hade hand om beställningar var ledig under helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait