Plantering och omplantering

Idag kom solen jag saknade igår. Vilken underbart vårig sista dag i februari det blev.
Jag hade bestämt mig för att vänta med att så tomater inomhus i år till mars, men idag fick ett helt gäng med tomatfrön åka ner i jorden. Jag klarade det nästan med att vänta till mars 😉
Efter lunch satte jag mig ute i solen och planterade om paprika och chili. Så skönt. Jag inser verkligen hur mycket jag saknat sol, ljus och värme.

Några vintersådda tomater blev också utsatta i växthuset. Jag gick också ner Till Norells trädgårdscenter och köpte en påse med ruccola. Jag hade förbjudit mig själv att köpa fler fröpåsar, men ruccola behövde jag 😉
Jag hittade också ett gulligt omplanteringssätt som jag inte kunde låta bli att köpa.
Det var så skönt det i uterummet idag så det blev premiär för i år att äta mat därute. Det blev lunch ute i solen. Båda katterna njöt också i uterummet. De tyckte det var mysigt att altandörren stod öppen ut till uterummet.

Fin solnedgång bjöds vi på ikväll också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait