Färslimpa

Igår kväll kändes det som en extra fredagskväll eftersom vi har en ledig dag idag, Trettondagen. Jag lagade en riktig god mat, en fylld färslimpa.
Extra mysigt var att vi hade alla våra fyra barn hemma. Äldsta sonen var hemma två kvällar då han jobbade tisdag och onsdag på sjukhuset här i stan.
Vi fyra vuxna tyckte färslimpan var väldigt god, men smaken och fyllningen passade inte de två yngsta sönerna. De hade hellre velat ha de järpar jag brukar göra.
Jag hade inte så många svarta oliver hemma. Då jag gjorde två färslimpor så blev det gröna fyllda oliver i den ena. Jag serverade färslimpan med klyftpotatis, rostad sötpotatispumpa och en brunsås. Ett fat med grönsaker och frukt fanns så klart på bordet också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait