Rotfruktslasagne

Dagens lunch blev en lättlagad lasagne med rotfrukter och bönor. God var den också.
Jag gjorde 2 1/2 sats och hade då i 2 förpackningar (á 500 g) av krossade tomater. Jag hade i rotselleri, palsternacka, morot och sötpotatis.
Jag hade bara i 3/4 dels dl med olivolja och 3/4 dels vatten. Den mängden blev bara dubbel inser jag nu, men det blev bra ändå. Istället för vatten hade jag i havredryck. Jag valde också så klart en vegansk kokbar ”crème fraiche”.
Jag hade i 5 förpackningar med bönor, en stora vita bönor, två kidneybönor och två svarta bönor.
Lite lurigt i receptet är att de skriver rotfruktsröra på ett ställe och bönröra på ett fastän det är samma sak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait