Mera ljus

Jag åker ibland och handlar tidigt. Det är skönt när det finns gott om parkeringar och lite folk i butiken. Just nu är det extra viktigt att tänka så då vi fått nya och ner omfattade Coronarestriktioner.

Jag strosade runt vid julbelysningen och hittade ljusslingor till kampanjpris. De är batteridrivna och har en timerinställning så då passar de perfekt till min portal in till köksträdgården. Jag har velat lysa upp den så nu var det bara att slå till. Så nöjd med resultatet 🙂

Förra helgen hittade jag också ljuslyktor på Lidl som går på batteri och har en timerfunktion. Perfekt att de lyser utan att jag behöver gå ut till uterummet och sätta på och stänga av dem.
Den andra julbelysningen jag köpte veckan innan har tyvärr ingen timer. Där måste jag komma ihåg att stänga av när jag satt på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait